top of page
IMG_3482.jpg

IJPRoM OmgevingsApp

Met een IJPRoM OmgevingsApp zorg je ervoor dat alle relevante stakeholders in omgeving van het bouwproject volledig op de hoogte zijn van de voortgang van het werk.

In tegenstelling tot vergelijkbare omgevingsapps is de IJPROM Omgevingsapp projectspecifiek: een ‘eigen’ app voor ieder project. Mede hierdoor is de app overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken. Ook kunnen de menu’s en stijl van de app volledig op het unieke project aangepast worden. Er is in de basisversie rekening gehouden met max. 9 projectlocaties. Door een slim menu is deze uitbreidbaar naar bijvoorbeeld maximaal 18 of 27 projectlocaties. Deze kunnen afzonderlijk aan- en uitgezet worden. En gewijzigd worden naar een andere projectlocatie. Dit is een prijstechnisch goedkope oplossing, bijvoorbeeld voor gemeenten of woningcoöperaties. De IJPRoM OmgevingsApp is door o.a. de gemeente Amsterdam en de DNB met veel succes ingezet bij grootschalige projecten. 


De functiebuttons worden in overleg met de opdrachtgever ingevuld. De app wordt gemaakt in de huisstijl van de opdrachtgever. Nadat de app opgeleverd is en in de Appstore en Google Playstore staat, is de omgevingsapp door de omgevingsmanager (of backoffice) zelf te beheren via het gebruiksvriendelijke beheerportaal. In het beheerportaal zijn ook bezoekerscijfers t

Over: Over
bottom of page